HTML

Szemeretelep

Egy szintbeni kereszteződésről. Egy cégről, ahol azt hiszik, hogy Kádár még él. Azokról, akik azt gondolják, hogy a törvény felett állnak, és bármit megtehetnek. Budapest, Pestszentlőrinc, Szemeretelep. Ígéretek a padlásról.

2007.10.26. 12:09 Anti Bakter

Sikerpropaganda II.

- Kedves barátaim, akkor meg is nyitnám az ülést. Ma áttekintjük a kerületi presztízsberuházások állását. Ki kezdi?
- Én, én! Felújítottuk a Gyömrői utat!
- Mire fel a múlt idő? Október végére lesz kész!
- Tévedés, elvtársak, összevonjuk a felújítást a tavaszi kátyúzással. Minden nap kimegy egy brigád, és munkát mímel. A 30-as táblák is maradnak tavaszig, a beruházás volumene is azt indokolja, hogy elhúzódjon.
- Nagyszerű, nagyszerű. És hogy lehet az, hogy a Ráday utcánál egy részen nem aszfaltozták újra, utána meg egy olyan részt újraaszfaltoztak, amit nem olyan régen csináltak meg? Nem nézett el itt valaki valamit egy kicsikét, kedves barátaim?
- Dehogy, azt a részt szándékosan meghagyjuk rossz állapotban, hogy a választópolgárok emlékezzenek még 2010-ben is arra, hogy milyen volt, mikor még állatként közlekedtek saját útjaikon. Hogy úgy mondjam, milyen mélységből rángattuk ki őket.
- Jól van, uraim, tudni kell bánni a néppel. Aztán hogy van ez a zajvédő fal?
- Ahogy az agitációs lapban lehoztuk, alpolgármester úr ismét csalhatatlanságáról tett bizonyságot, megkezdődött időben az építkezés. Gyakoratilag készen is vagyunk. Már nem is dolgozik senki a területen.
- Mi az, hogy gyakorlatilag?
- Éppen csak a zajvédő elemek hiányoznak, de a tartóoszlopok önmagukban is kiválóan ellátják ezt a feladatot, több ezred decibel zajcsökkenést mértünk. A költségeket pedig a töredékére szorítottuk le.
- Derék. Auchan?
- Ahogy az agitációs médiumban is lehoztuk, június óta építkezünk gőzerővel. Egyelőre sikerült lebontanunk a pakuralecsapolós tájékoztató táblát, a további műveletek még hátra vannak. A fejünkben már a felüljáró tervei is megvannak, bármelyik pillanatban elkezdhetik építeni. Tökéletes az időzítés, a téli hónapokban amúgy is sok felesleges kapacitás van az építőiparban.
- Sorompó átalakítása?
- 2009-ben, a határidő előtti utolsó pillanatban. Ha addig nem találunk valami kibúvót. Járjanak biciklivel a köcsögök.
- De nem azt ígértük tavasszal, hogy jövő nyárra az is készen lesz?
- Hogy hívják a kekeckedős kollégát???? Megunta az állását? Ahogy ígértük, nyárra készen lesz. Amit ígérünk, azt megtartjuk. Készen lesz 2010 nyarára. Talán.

Szólj hozzá!

Címkék: auchan sorompó szemeretelep zajvédő


A bejegyzés trackback címe:

https://szemeretelep.blog.hu/api/trackback/id/tr85208735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása