HTML

Szemeretelep

Egy szintbeni kereszteződésről. Egy cégről, ahol azt hiszik, hogy Kádár még él. Azokról, akik azt gondolják, hogy a törvény felett állnak, és bármit megtehetnek. Budapest, Pestszentlőrinc, Szemeretelep. Ígéretek a padlásról.

2007.06.30. 22:51 Anti Bakter

Pakura ura

Év eleji híresztelések szerint másfél évre rá (mármint jövő év közepén) új Auchannal "gazdagszik" a kerület. A pakuratavak hűlt helyén (most az olajügyek amúgy is divatosak megint) áruház lesz, és felüljáró.
Mostanában A/3-as színes brosúra landolt a postaládában, "Otthon vagyunk" címmel, egy Mester László és egy Simon Gábor nevű úriember jegyzi, sok olyan szép, választópolgárnak nyálcsorgató dolog van benne (igaz, a legtöbbhöz semmilyen érdeme ennek a két jeles személynek nem fűződik.) Többek között: a szemeretelepi Auchan-beruházás júniusban indul. Húzzatok bele, srácok, még van egy óra!

2 komment

Címkék: politika hülyemagyar auchan szemeretelep


A bejegyzés trackback címe:

https://szemeretelep.blog.hu/api/trackback/id/tr47109205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsi2 · http://takacsi 2007.09.07. 17:16:06

Már szeptember van
süti beállítások módosítása