HTML

Szemeretelep

Egy szintbeni kereszteződésről. Egy cégről, ahol azt hiszik, hogy Kádár még él. Azokról, akik azt gondolják, hogy a törvény felett állnak, és bármit megtehetnek. Budapest, Pestszentlőrinc, Szemeretelep. Ígéretek a padlásról.

2009.04.28. 19:16 Anti Bakter

6

Egy fél fénysorompó, nulla csapórúd, lövészárkok és gyanús kábelek.

Egy beszédes közlemény a MÁV dicsőségoldaláról:

Az 1 milliárd 25 millió forintos program keretében a MÁV és a Nemzeti Közlekedési Hatóság javaslatai alapján 53 vasúti átjáró korszerűsítésére nyílik lehetőség. 41 helyen a meglévő fénysorompó mellé félcsapórúd kerül, és ezen belül 27 helyen még LED optika is növelni fogja a láthatóságot. Ezen kívül öt helyen cserélik ki a meglévő fénysorompó fényforrását LED optikára, négy eddig biztosítatlan átjáróba kerül fénysorompó, egy helyen a közúti jelzések felújítása és a burkolat javítása lesz soron, két helyen pedig a fénysorompót összehangolják a közúti jelzőlámpák rendszerével. A közbeszerzési eljárások április elején elindulnak, és a tervek szerint szinte valamennyi beruházás már 2009-ben le is zárul. A közúti jelzőlámpák összehangolásában érintett két beruházásnál a leghatékonyabb megoldás kialakításához további tervek elkészítése szükséges, ezért várhatóan ezek a beruházások később fejeződnek be.

Lehet, hogy ló**** lesz itt októberre, nem fénybakter? Meg lehet keresni a tekintetes hatóságot, hogy milyen retorzióra számíthat MÁV pajtás.

Szólj hozzá!

Címkék: politika máv eu korrupció európai unió vasút sorompó szemeretelep pestszentlőrinc közlekedési hatóság


A bejegyzés trackback címe:

https://szemeretelep.blog.hu/api/trackback/id/tr961092197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása