HTML

Szemeretelep

Egy szintbeni kereszteződésről. Egy cégről, ahol azt hiszik, hogy Kádár még él. Azokról, akik azt gondolják, hogy a törvény felett állnak, és bármit megtehetnek. Budapest, Pestszentlőrinc, Szemeretelep. Ígéretek a padlásról.

2009.04.03. 22:33 Anti Bakter

A pofátlanság netovábbja

ez itt

meg ez

Van pofája odamenni a szakminiszternek Szemeretelepre, hogy a sorompókorszerűsítési programot reklámozza. És nem szakad rá az őrház. Legóvatosabb becslés szerint is 2 év 9 hónap fog kelleni az NKH határozatának a végrehajtásához. Arról nem is beszélve, hogy maguktól is lehetett volna ennyi eszük. De nem, jó helyen van az adófizetők pénze, ilyen munkát igazi embernek kell végeznie, az automata sorompó ilyen delikát helyen nem volt jó.

De most már legalább világos, hogy miért állították be az egyik sorompót a kettő közül. Parasztvakítás a javából. Kíváncsi vagyok, a másikat hány hónap múlva fogják beállítani. Vagy amit már beraktak, elviszik-e máshova. Vicc ez az egész banda.

Srácok, ideje már elhúzni végre!

Szólj hozzá!

Címkék: politika közlekedés máv eu pályázat korrupció európai unió sorompó miniszter reptér bakter reptéri vasút szemeretelep pestszentlőrinc


A bejegyzés trackback címe:

https://szemeretelep.blog.hu/api/trackback/id/tr851044913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása