HTML

Szemeretelep

Egy szintbeni kereszteződésről. Egy cégről, ahol azt hiszik, hogy Kádár még él. Azokról, akik azt gondolják, hogy a törvény felett állnak, és bármit megtehetnek. Budapest, Pestszentlőrinc, Szemeretelep. Ígéretek a padlásról.

2008.01.14. 14:55 Anti Bakter

Kommentár nélkül

"A Szemeretelepen átvezetõ útátjáró korszerûsítésével kapcsolatban Balogh György elmondta, hogy a biztosítóberendezések közbeszerzési eljárása megtörtént, ez a lakosság számára azt jelenti, hogy megszûnik a hagyományos sorompókezelõi õrhely, s helyette közúti-vasúti átjáróban fény- és félsorompót szerelnek fel, melyeket a közlekedõ vonatok vezérelnek."
(Balogh György, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., 2008. január 8. körül, a szemeretelepi lakossági fórum beszámolójából)
 http://www.bp18.hu/kerulet/hirek/?newswf2_id=5519&newswf2_action=


„Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a Kbt. 125. § (3) be kezdés b) pontjára tekintettel jelen közbeszerzési eljárás nyertesével hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárást kíván folytatni a későbbiekben – adott esetben – a Fővárosi Közlekedési Felügyelet határozata alapján elvégzendő Gyömrői út–Igló utca szintbeni kereszteződés vasúti átjáró és közúti kapcsolatainak a kiépítése tárgyában.”
(Közbeszerzési Értesítő, 2007. júl. 18., az említett közbeszerzés kiírásából)

Mit is jelent akkor ez pontosan a lakosság számára?

Szólj hozzá!

Címkék: sorompó szemeretelep nif


A bejegyzés trackback címe:

https://szemeretelep.blog.hu/api/trackback/id/tr81297002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása