HTML

Szemeretelep

Egy szintbeni kereszteződésről. Egy cégről, ahol azt hiszik, hogy Kádár még él. Azokról, akik azt gondolják, hogy a törvény felett állnak, és bármit megtehetnek. Budapest, Pestszentlőrinc, Szemeretelep. Ígéretek a padlásról.

2007.06.19. 20:49 Anti Bakter

altera pars

Hallgattassék meg az érem másik oldala. Úgyis ritkán olvas az ember ekkora veretes, habzó baromságot. Tiszta véletlen, de pont mai termés, a Cég egy prominense.

"Ne legyen igazam, de ha Szemeretelepnél megszüntetik a jó öreg szakállas sorompót, és beteszik oda is ezeket a műanyag vacakokat, akkor igen sűrűn lesz ott a helyszínelő csapat. Márpedig gyanítom, hogy a fenenagy átépítésnek áldozatául fog esni az a sorompó."

Hát legyen igazad, hogy kurva gyorsan áldozatul esik. Aztán számolgathatod, hányszor jön a helyszínelő csapat. Pont annyiszor nyilván, mint a szomszéd "műanyag vackos" átjáróban. Ott hányszor járt a csapat szerinted? És a jó öreg szakállasnál? Csak ebben az évben kétszer gázoltatok ott embert. Mert normális ember nem veszi komolyan azt a sorompót. Aztán néha nincs szerencséje.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szemeretelep.blog.hu/api/trackback/id/tr8102027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása